RIVERSIDE APARTMENT, 
FULHAM, LONDON

STYLISH, LIGHT, RELAXED, TECH HAVEN WITH SOFT LIGHTING

RIVERSIDE APARTMENT REFURBISHMENT

As well as its style needing to be updated, our client's apartment was outdated and lacking in function. As a busy professional, they were wanting a tranquil, organised and stylish home incorporating high tech features.

Mindful of the building restraints, we  optimised each room's layout and wanted to leave it feeling spacious whilst storing all that our client owned.

With a focus on contemporary design, we had built a simple living room unit with a recessed biofuel fire, and recessed TV. This gave room for a dining area, overlooking the river. The client chose a 'sea-foam' palette for us to work from. 

The kitchen now boasts a small island, for casual dining and food preparation. Light on details, the kitchen is sleek but humble with concrete style, composite seamless work tops and beautiful Scandinavian style stools to tie in with the black appliances.

 

Photographer - Jan Kozelnicky